Informatii
Meniu

Campania: Mandru ca sunt oradean!

Campania: Mandru ca sunt oradean!

0 Flares 0 Flares ×

Iată  a sosit marele moment în care dăm cortina la o parte pentru a vă prezenta mai pe larg campania prin care dorim să punem  în lumină  o mână de orădeni … frumoși.

Mai mult sau mai puțin cunoscuți, obișnuiți cu lumina reflectoarelor sau nu, ei sunt cei care ne fac viața mai ușoară și de atâtea ori mai frumoasă. Sunt doar o mică parte- recunoaștem, însă dorința noastră e ca acum, în apropierea zilei orașului, cât și în restul anului, să învățăm să ne oprim din când în când, să privim în stânga și-n dreapta noastră și să prețium; să ne prețuim unul pe celălalt.
În acest sens, pe parcursul lunii octombrie vom posta pe pagina de Facebook diferite declarații ale unor orădeni de diferite profesii, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să îi auzim pe câțiva dintre ei  spunându-ne ce anume îi leagă de Oradea.

Deoarece timpul nu ne-ar permite să luăm declarația fiecărui orădean, vă invităm să vă alăturați campaniei prin comentarii postate pe pagina noastră de Facebook.  Împărtășiți-ne gândurile voastre cu privire la ce anume înseamnă să fii orădean, ce are special Oradea, cu ce merită să ne mândrim si ce e vrednic de lăsat moștenire generației următoare. Pentru cei care consideră  că imaginiile spun mai mult decât o mie de cuvinte am pregătit un album cu poze care pot fi postate ca și cover. Alăturați-vă nouă și haideți să sărbătorim statutul de orădean.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×