Informatii
Meniu

Despre noi

0 Flares 0 Flares ×

Doi tineri pasionati de arta fotografica si de istoria orasului Oradea, dornici sa promovam arta, cultura, arhitectura, istoria si prezentul orasului.

Acestia suntem noi Dan Dragos si Vasile Valcan.

Proiectul „Oradea in imagini” a inceput din pasiunea pentru arta fotografica pe care o impartasim din dorinta de a promova orasul, lucrurile frumoase din acest oras peste mari si tari sau chiar si-n randurile oradenilor. Dar nu in ultimul rand sa le aratam oamenilor evolutia orasului de-a lungul vremii, sa le prezentam poze vechi din trecutul bogat al orasului, din diferite perioade.

Ne propunem ca prin proiectul „Oradea in imagini” sa le oferim o calatorie virtuala prin oras descoperind sau redescoperind trecutul si prezentul orasului, construindu-le in acest fel o perspectiva noua asupra urbei de pe malul Crisului Repede.

Echipa

Dan Dragoș – Co-fondatorul proiectele Bihor în imagini și Oradea în imagini
Valcan Vasile – Co-fondatorul proiectele Bihor în imagini și Oradea în imagini
Larisa Birta- Social Media Manager
Adelina Covaci- Traducator

Am fost invitati pentru a II-a oara la RadioTransilvania, in emisiunea Patrula de serviciu pentru a discuta despre proiectul Oradea in imagini, daca nu ati reusit sa ne ascultati aveti inregistrarea mai jos:

Inregistrarea emisiunii Recrutat în Crișana in care am vorbit despre proiectul Oradea in Imagini, despre campania „Mandru ca sunt oradean”, despre cum o pasiune poate sa ajunga un brand si bineinteles despre Oradea.
Multumim Laura Breb si Digi24 Oradea pentru invitatie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×