Informatii
Meniu

Orădeni, așa da…Denisa Mada

Orădeni, așa da…Denisa Mada

0 Flares 0 Flares ×

O.î.I. Te rog să te prezinți și să ne spui cu ce te ocupi.
D.M. Bună ziua! Mă numesc Denisa Mada și sunt inginer constructor.

O.î.I. Ești prima femeie inginer de teren din Oradea și pe această cale dorim să te felicităm pentru premieră. De ce crezi că până acum nici o altă orădeancă nu a ocupat un astfel de post?
D.M. Nu sunt prima femeie inginer constructor care face muncă de teren. Pot să spun că știu câteva doamne care și-au început cariera pe șantier. Eu cred că sunt prima din generația mea, iar ca să-ți răspund la întrebare aș putea spune că generației mele îi place munca de birou.

O.î.I. Prin ce trăsături de caracter se remarcă orădencele?
D.M. Harnice, inteligente, ambițioase și frumoase! Așa sunt orădencele pe care le cunosc eu.:)

O.î.I. Care este ambiția ta cea mai mare cu privire la Oradea?
D.M. Să pot da o mână de ajutor la reabilitarea clădirilor istorice din orașul nostru.

O.î.I. La numai 25 de ani te poți mândri cu rezultate- și responsabilități- la care cei mai mulți tineri pot numai să viseze. Mulțumită căror factori ai ajuns unde ești azi?
D.M. Mă pot mândri cu responsabilități datorită ambiției, care nu mă lasă să stau locului; datorită mamei mele, iubitului meu și persoanelor dragi din jurul meu.

O.î.I. Cum te simți în acest domeniu preponderent masculin?
D.M. Mă simt destul de confortabil datorită respectului pe care îl ofer și pe care îl aștept la schimb. Dar câteodată simt nevoia să dovedesc că și o femeie se poate descurca cel puțin la fel de bine ca și un barbat în orice situație.

O.î.I. Ce ne poți spune despre lucrarea pe care o conduci în momentul de față?
D.M. Lucrarea este clădire monument istoric, o lucrare de la care am avut multe de învățat. Am cunoscut o grămadă de oameni deosebiți și fiecare zi este o nouă provocare.

O.î.I. Ce alte lucrări vei prelua în viitorul apropiat?
D.M. Niciodată nu știi ce iți rezervă viitorul, dar sper că următoarea lucrare să fie tot reabilitarea unei clădiri monument istoric.

O.î.I. Ce părere ai despre schimbările care se fac în peisajul urban orădean?
D.M. În peisajul orădean se întâmplă de ceva vreme lucruri benefice unui oraș ce se vrea turistic. Îmi doresc ca de acum încolo să se întâmple și mai multe lucruri bune pentru orașul nostru, să fim mândri că suntem din Oradea Mare.

O.î.I. Care sunt avantajele unei cariere dezvoltate în orașul natal?
D.M. Cunoști locul, oamenii și iți este mai ușor să te orientezi în cariera.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×