Informatii
Meniu

Orădeni, așa da… Andrada si Cosmin

Orădeni, așa da… Andrada si Cosmin

0 Flares 0 Flares ×

Prima cafenea 5 to din Oradea

Indiferent cu ce treburi te plimbi prin zona parcului 1 decembrie nu se poate să nu faci un mic popas la cafeneaua 5 to go.

Fie că ești elev, student, angajat sau antreprenor cu doar 5 lei în buzunar te poți bucura de aromata cafea de la 5 to go. Pe cât de interesant  conceptul totul 5 lei, pe atât de interesantă este  și povestea din spatele acestui local.

DESPRE 5 TO GO

De aproximativ un an, pe trotuarul strâmt vizavi de Parcul 1 decembrie ne putem încărca bateriile la Cafeneaua 5 to go pentru a ne începe ziua. 

Această cafenea este prima și singura cafenea de acest tip din Oradea. În România functionând 180 de cafenele 5 to go.  Toate produsele, începând de la cafea, smoothi-uri, fresh-uri de fructe, gauffre, sandwich-uri, ciocolată și multe altele se află la prețuri de 5, 10, 15 lei. Cafeneaua este un brand 100% românesc înființat acum 5 ani.

BUCUREȘTENI LA ORADEA

 La Cafeneaua 5 to go din Oradea  suntem întâmpinați încă din pragul ușii de două persoane cu un zâmbet cald și cu un accent diferit de cel al ardelenilor. Ei sunt Andrada și Cosmin, doi tineri bucureșteni proaspăt mutați la noi în oraș.

Andrada, deținătoarea localului este o tânără în vârstă de 26 de ani, ce a locuit în București timp de mai mulți ani unde a studiat si profesat kinetoterapia. Pasionată de sport și artă, cu o minte creativă, Andrada și-a dorit să avanseze și să crească pe plan profesional, astfel că, a luat decizia de a lua o franciză urmând ca mai apoi să-și dea demisia de la locul de muncă.

Andrada împreună cu Cosmin au luat decizia de a cumpăra această franciză chiar în Oradea, un oraș total necunoscut pentru cei doi tineri. Potrivit căutărilor Andradei, Oradea se află pe al treilea loc în  țară ca dezvoltare turistică. „Am găsit această franciză în Oradea, fostul proprietar a postat anunțul pe internet exact când căutam o franciză. Am simțit că este pentru mine.” ne mărturisește intervievata.

Întrebată cine a susținut-o , Andrada ne-a oferit un răspuns neașteptat-„ toată lumea! Când le povesteam clienților de la clinică ceea ce vreau să fac și unde, absolut toți îmi spuneau că Oradea este un oraș foarte frumos și merită să mă mut acolo.”

Prin urmare, cei doi au achiziționat franciza și s-au mutat la Oradea acum aproximativ 4 luni. De atunci, cafeneaua 5 to go este administrată de Andrada, tot aceasta ocupându-se de clienți.

MAI MULTĂ CAFEA ÎN ORADEA

Pe viitor, Andrada dorește să mai deschida în Oradea cel puțin 3-4 cafenele pe aceeași franciză. Desigur, pe viitor, 5 to go Oradea va angaja și personal. De asemenea, Andrada este în căutare de colaborări, de orice tip.

De asemenea, Andrada le transmite un mesaj tinerilor care își doresc să facă ceva productiv în Oradea:” ieșiți din zona de confort. Eu am ieșit din bula mea de confort prin faptul că mi-am dat demisia de la un job pe care îl iubeam , mă aflu la o vârstă în care pot face tot ceea ce îmi trece prin cap. Am vrut să experimentez ceva cu totul diferit. Și a și reușit.

ORADEA, ORAȘUL POSIBILITĂȚILOR

În final, putem conchide cu ideea că Oradea este un oraș în deplină dezvoltare pe plan social, cultural, politic și economic. Depinde însă de noi, locuitorii acestui oraș, să-l ajutăm să crească și să se dezvolte  armonios.

 Doi tineri bucureșteni au ales Oradea pentru a-și îndeplini visul, tu ce alegi?

Articol scris pentru www.oradeainimagini.ro de CLAUDIA GAVRILAȘ

gavrilasclaudia22@gmail.com

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×