Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted in Instagrammeri din Oradea

Instagrammeri din Oradea – Denisa Pantea

Instagrammeri din Oradea – Denisa Pantea

0 Flares 0 Flares ×

Prin seria „Instagrammeri din Oradea” ne dorim să îi aducem în fața pe cei care contribuie la promovarea orașului Oradea pe Instagram. Azi o cunoaștem pe Denisa Pantea.

Creația este pura expresie a unicității tale, prin care îți lași amprenta și împărtășești cu ceilalți diferite sentimente și stări sufletești. Una dintre cele mai reprezentative forme de manifestare artistică prin care poți realiza aceste lucruri este fotografia.
Fotografia a apărut în viața mea în vara anului 2018, în urmă cu aproximativ doi ani, când am început să surprind diverse cadre din natură. Pe lângă fotografie, mai am și alte pasiuni, precum muzica, desenul și lectura; care mă completează și mă ajută să țin pasul cu această societate care este mereu pe fugă.
Cu timpul, vrăjită și uimită de frumusețea orașului Oradea, fotografiile pe care le realizam au început să vorbească de la sine despre magia acestui oraș feeric. Arta fotografică te ajută să evadezi din cotidian…să percepi viața cu alți ochi. De fapt, arta în general este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil, după cum spunea și Victor Hugo. Pentru mine, latura artistică este esențială, indispensabilă.

Ca un gând de încheiere, îndemn pe toată lumea să privească dincolo de aparențe, să arunce o privire spre impunătoarele priveliști demne de contemplat ale acestui oraș și să conceapă natura ca și creație divină, numai bună de imortalizat de camerele foto.

Mai multe poze facute de Denisa gasiti pe contul ei de Instagram.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×