Informatii
Meniu

Instagrammeri din Oradea-Adam Freundlich

Instagrammeri din Oradea-Adam Freundlich

0 Flares 0 Flares ×

Prin seria „Instagrammeri din Oradea” ne dorim sa ii aducem in fata pe cei care contribuie la promovarea orasului Oradea pe Instagram. Azi il cunoastem pe Adam Freundlich.

Salutare tuturor! Mă numesc Adam Freundlich și, printre altele, mă ocup și cu fotografia. Spun printre altele căci fotografia pentru mine este doar un hobby. În viața de zi cu zi sunt medic rezident de Chirurgie Stomatologică și Maxilofacială. Pe scurt salvez dinții și înfățișarea oamenilor.

Revenind la fotografie…De obicei pozez peisaje urbane și naturale în special în Oradea dar și prin locurile unde am ocazia să călătoresc. Desigur mare parte din portofoliul meu este compus din imagini care prezintă Oradea din cel mai bun unghi și lumină posibilă. Îmi place să cred ca am una dintre cele mai vaste colecții de imagini cu orașul de pe malul Crișului Repede.

Făcând fotografie deja de vreo 8 ani mi-am dezvoltat un stil de a suprinde cadrul cât mai larg, in lumina aurie a apusului sau a răsăritului. Așadar multe dintre fotografiile mele cuprind o paletă de culori caldă portocalie sau roșiatică.

În cautarea mea de perspective speciale asupra orașului am ajuns la concluzia că cea mai bună soluție este să ridic punctul de fotografiere mai sus. Odată cu apariția dronelor în domeniul fotografic acest lucru a devenit mult mai accesibil deoarece înainte existau doar câteva turnuri mai înalte unde cu greu se deschide ușa pentru fotografi. Cu toate acestea am reusit să pozez orașul din unghiuri foarte rar întâlnite.

Găsiți fotografiile mele pe Facebook și pe Instagram cu logo-ul meu în partea de sus a imaginii.

Mai multe poze facute de Adam gasiti pe contul lui de Instagram.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×