Informatii
Meniu

Tur ghidat „Oradea în zi de sărbătoare”

Tur ghidat „Oradea în zi de sărbătoare”

0 Flares 0 Flares ×

Oradea în Imagini și Euromaidec Touring vă invită duminică, 12 octombrie, ora 15:15, de ziua orașului Oradea, la  „Oradea în zi de sărbătoare”, un eveniment special ce promovează locațiile cheie ale acestui oraș.

Evenimentul „Oradea în zi de sărbătoare” constă într-un tur, la pas, cu ghid, ce va clude cele mai importante locații din orașul Oradea în cadrul căruia ghidul Euromaidec Touring va oferi informații interesante atât pentru orădeni, cât și pentru turiștii ce se vor afla la Oradea în această duminică.

Traseul va fi demarat de la Complexul Baroc începand cu ora 15:00 și va include parcurgerea pietonalei – piața Ferdinand – piața Unirii. Turul se va încheia cu retragerea torțelor.

Evenimentul „Oradea în zi de sărbătoare” este organizat în premiera pentru orașul Oradea. Participarea la acest tur este gratuită, iar toate informațiile turistice vor fi oferite în limba română.

[rev_slider slider7]

Avem rugamintea ca pe parcursul traseului sa folositi in cadrul retelelor sociale pe care sunteti prezenti hashtag-ul #descoperaOradea.  De asemenea avem rugaminte sa dati Check In, la locatiile personalizate de noi: Complexul Baroc – Oradea in zi de sarbatoare, Strada Republicii – Oradea in zi de sarbatoare, Parcul Traian – Oradea in zi de sarbatoare, Piata Ferdinand – Oradea in zi de sarbatoare, Piata Unirii – Oradea in zi de sarbatoare, Pasajul Vulturul Negru – Oradea in zi de sarbatoare, Parcul 1 Decembrie – Oradea in zi de sarbatoare.

Această inițiativă vine în completarea concursului „Cât de bine îți cunoști orașul?”, demarat în mediul online, pe rețeaua de socializare Facebook pe pagina Oradea în imagini.
Vă așteptăm să ne plimbam și să învățăm împreună!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×