Informatii
Meniu

Let’s do it Romania, Let’s do it Bihor

Let’s do it Romania, Let’s do it Bihor

0 Flares 0 Flares ×

banner lets do itUn om care azi face curăţenie nu mai face mizerie mâine. Această afirmație, care îi aparține coordonatorului județean Mihai Pop, însumează întru totul țelul și spiritul proiectului de talie națională Let’s do it, România – proiect care își are originea în conceptual  Let’s do it, World.

Ne dorim o lume mai bună și un mediu mai curat? Nimic mai simplu! Localizăm grămezile de gunoaie cărora le-am purtat pică întreaga vară pentru că ne-au făcut să ne întindem pătura timid într-un colțișor mai ferit- ca și cum noi am fi pătruns pe terenul lor și nu invers-  sau chiar să veghem cu cea mai mare strictețe jocul copiilor, ca nu cumva, crezând că e nu știu ce jucărie, cei mici să atingă gunoaiele răsfirate prin tot parcul. Localizăm deci zonele în care, din cauza nepăsării noastre, altă dată atât de frumoase, acum se remarcă prin gunoaie de tot felul și, în acea zi dinainte stabilită, ieșim cu mic cu mare ca să realizăm acea schimbare care un an întreg ne-am fi dorit să o facă alții.

antet2

Noi cei de la Oradea în Imagini vă spunem că suntem mândri de voi, bihorenii noștri. Elanul și implicarea pe care ați aratat-o în fiecare an au făcut ca în anul 2011 judeţul Bihor să fie pe primul loc la numărul de saci cu deşeuri reciclaţi, iar în anul 2012 pe locul 5 la nivel național, cu 16 360 de saci cu deşeuri. Mii de bihoreni de toate vârstele, din toate păturile sociale și de toate profesiile au pus deoparte timpul lor pentru a se implica în cel mai mare proiect de voluntariat din România. Am arătat că întelegem că este  nevoie de o schimbare, am arătat că suntem implicați trup și suflet, și iată-ne în al patrulea an de desfășurare al proiectului gata să dăm din nou dovadă de un spirit civic puternic care să fie un exemplu pentru întreaga Românie.

Cu toate acestea, dincolo de statistici și clasamente, vă invităm în data de 28 Septembrie 2013 să lucrați cot la cot cu noi dacă nu alta pentru noi înșine, pentru prezentul și viitorul nostru. Să nu uităm că oricât de mare ar fi stratul de zăpadă în care ne punem încrederea că va ascunde dovada neglijenței și nepăsării noastre, cel târziu la primăvară când vom căuta ca o terapie binefăcătoare primele fire de iarba, vom găsi în schimb aceleași peturi, doze, hârtii și lista poate continua de care ne-am ferit cu câteva luni înainte. Să fim o schimbare, bihoreni! Let’s do it, Bihor!

banner 600x120 Particip la Let’s Do It, Bihor

Date de contact:
www.facebook.com/LetsDoItBihor
bihor@letsdoitromania.ro

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×