Informatii
Meniu

Top 5 Locuri în care să-ți bei cafeaua to go

Top 5 Locuri în care să-ți bei cafeaua to go

0 Flares 0 Flares ×

O cafea bună merge bine însoțită de un peisaj frumos. Dacă te regăsești printre iubitorii de cafea cu siguranță știi cât de bine se potrivesc cele două. Alege să-ți petreci timpul liber într-un loc cât mai frumos alături de compania  cea mai plăcută-cafeaua.

Locuri se regăsesc o grămadă iar diversitatea nu lipsește, precum cafeaua este de mai multe tipuri, așa suntem și noi oamenii, ne place sa bem cafeaua în diferite modalități. Astfel că, locurile expuse sunt doar niște sugestii.

 Parcul Salca

Matinal sau nu, o cafea savurată dimineața îți poate oferi vibe-ul potrivit pentru a-ți începe ziua corespunzător. Hectare de verdeață, apă și alei ne încântă privirea cu fiecare minut petrecut acest loc.  Experimentează acest lucru în parcul Salca

Parcul Libertății

O seară petrecută cu cel drag sub luminițe și cu o cafea mai light poate  fi tot ceea ce ți-ai fi putut dori într-o zi tumultoasă. Dacă îți place cafeaua  savurată pe înserat, în parcul Libertății te poți bucura de toate acestea.  Acest parc   se întinde  de-a lungul malului drept al râului care străbate frumosul oraș, este situat în centrul Oradiei și are o istorie de peste un secol și jumătate.

Parcul Olosig

Pentru cei mai mulți dintre noi,   locul cel mai relaxant din oraș  într-o zi însorită  este parcul. UN parc destul de încăpător, cu o priveliște pe atât de liniștitoare  pe atât de  veselă.  Un parc cu multă verdeață și bănci îți pot transmite starea pozitivă de care ai nevoie. Privește în jur și bucură-te de cafea.

 

Palatul Vulturul Negru

Ești fan  al plimbărilor în compania unei cafele? Fie că ești sau nu însoțit de cineva, o plimbare  priește fiecăruia. Gândește, contemplă sau pur și simplu relaxează-te  printr-o plimbare mai aparte. Alege Palatul Vulturul Negru, iar pentru o experință și mai plăcută încearcă pe înserate.

 

Promenada de pe malul Crișului

După ce petrecut timp în parcurile mai sus menționate, ia la pas malul Crișului. Cu o priveliște romantică și de neuitat nu uita să-l iei și pe cel drag alături de tine. Promenada de pe malul Crişului Repede a fost proiectată şi construită astfel încât să poată fi folosită de pietoni şi biciclişti. În plus, a fost mobilată cu bănci, astfel încât să poți privi liniștit  onduirea apei.

Articol scris pentru www.oradeainimagini.ro de CLAUDIA GAVRILAȘ

gavrilasclaudia22@gmail.com

 

Mulțumim Larisa, Patricia, Delia  și Psihologulcuasperger pentru poze. 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×