Informatii
TwitterRssFacebookGoogle+PinterestYoutube
Meniu

Saptamana Romaneasca in Oradea

Saptamana Romaneasca in Oradea

0 Flares 0 Flares ×

20 octombrie 2014 – Continental Hotels da startul celei de-a 13-a editii a evenimentului “Saptamana Romaneasca”!

In perioada 20-26 octombrie esti invitat sa te bucuri de muzica si obiceiuri locale, mancaruri traditionale si deserturi autohtone… toate intr-o atmosfera deja consacrata in fiecare toamna la Continental Hotels!

Exista si un hashtag special pentru acest eveniment cu traditie, #saptamanaromaneasca, si pagini speciale pe profilurile social media Continental Hotels Romania!

Meniurile vor fi diferite in fiecare locatie (Bucuresti*****, Arad****, Sibiu****, Oradea***, Suceava***, Targu-Mures***, Drobeta Tr. Severin***), insa nu putem sa nu amintim cateva dintre preparatele vedeta: bors de somn, bors ardelenesc, ciorba radauteana, varza a la cluj, stufat de miel, mancare de hribi, plachie de crap, bulz ciobanesc, pastrama de oaie, parjoale moldovenesti, galuste cu prune, mere coapte si alivenci.

Bineinteles, bucatele alese vor fi insotite de palinca, vin sau sucuri de casa!

Prinde-te in Hora Gusturilor si bucura-te de cele mai gustoase bucate traditionale!

 

Pentru toate detaliile despre eveniment, acceseaza site-ul www.continentalhotels.ro.

Despre Continental Hotels
Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera atat segmentele de lux si business, cat si pe cel economy. Mai mult, ofera o gama completa de servicii pentru organizarea de evenimente corporate si private.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental*****, Continental Forum****, Continental***, Hello Hotels**, Concerto Fine Dining, Balkan Bistro Restaurant, Mondo Restaurant, Victoria Club si Tekaffe.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×