Informatii
TwitterRssFacebookGoogle+PinterestYoutube
Meniu

Muzeul Cetății și Orașului Oradea

Noi 12, 2016

Muzeul Cetății și Orașului Oradea

0 Flares 0 Flares ×
icon-walk.pngQR-code-logo
Muzeul Cetății și Orașului Oradea

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Muzeul Cetății și Orașului Oradea 47.051107, 21.943986 Muzeul Cetății și Orașului Oradea Mai multe detalii...

Muzeul Cetăţii şi al oraşului Oradea este locul în care şi-au dat întâlnire trecutul cu prezentul. Deschis de doar câteva luni, instituţia găzduieşte o serie de expoziţii temporare şi permanente. În spaţiile reabilitate sunt expuse colecţii de obiecte vechi, fotografii sau pirogravuri, unele chiar de pe vremea comunismului. În plus, turiştii pot să afle tainele Palatului Princiar, sălii cu grifoni ori cele ale Lapidariumului de la subsol.

 În cadrul muzeului au fost amenajate, printre altele, o secţie dedicată istoriei fotografiei orădene, o galerie cu obiecte pirogravate, un lapidarium şi săli cu obiecte vechi descoperite în timpul săpăturilor arheologice.

muzeul-cetatii-si-orasului-oradeamuzeul-cetatii-si-orasului-oradea-covermuzeul-cetatii-si-orasului-oradea-intraremuzeul-cetatii-si-orasului-oradea01muzeul-cetatii-si-orasului-oradea02muzeul-cetatii-si-orasului-oradea03muzeul-cetatii-si-orasului-oradea04muzeul-cetatii-si-orasului-oradea05muzeul-cetatii-si-orasului-oradea-09muzeul-cetatii-si-orasului-oradea-10

PROGRAM DE VIZITARE

Marți-Dumincă: 09:00-17:00
Luni: Închis

COST BILET

5 lei fără ghid
10 lei cu ghid

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 LinkedIn 0 0 Flares ×